Ryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus

Ryhmässä kuntoon toisia tsempaten!Pienryhmävalmennus

Matalan kynnyksen pienryhmävalmennus sopii kaikille, jotka haluavat pysyvää muutosta elämäntapoihin, pudottaa painoaan, muokata kehoa, parantaa fyysistä kuntoa monipuolisesti sekä oppia lihaskuntotreenin ja hyvän ruokavalion perusteet. Sopii erittäin hyvin esimerkiksi yrityksille, perheenjäsenille, työkavereille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet esim. pääpainopisteenä voisi olla painonpudotus, yleisen hyvinvoinnin parantaminen ja liikunnan ilon löytyminen!

Ryhmälle räätälöidään tavoitteiden mukaiset ravinto-ohjelmat. Kunto-ohjelmat ovat yhteiset ja tarvittaessa joitakin liikkeitä voidaan räätälöidä aina tarpeen mukaan myös yksilöllisesti.

Treenitapaamiset Personal Trainerin kanssa ovat aina ryhmälle yhteiset. Kerää oma tiimi 3-6hlö kasaan ja ruvetaan porukalla töihin tai tuu valmiiseen pienryhmään!


Treenitunti-valmennuskerta

Yksittäinen treenitunti-valmennuskerta esim. henkilökohtainen tunti, paritreeni, kaveriporukat, yrityksille, polttariporukat, ikäihmiset jne.

  • Toiminnallinen treeni kehonpainolla tai eri välineillä toiveiden mukaan esim. portaissa, urheilupuistossa, kunto-/liikuntasalilla tai vaikkapa keppi/tuolijumppaa vanhusten kodeissa, senioritaloissa tai muissa palvelukodeissa.

  • Saat käyttöön ammattilaisen tekniikkaopit ja loistavan tsempparin, jotta vältyt rasitusvammoilta sekä saat treenistä täyden tehon irti.

  • Treenin kesto 60min. (sis. alkulämmittelyn, ohjatun treenin sekä loppuverryttelyn)

Hinta: 85€/ryhmä/krt 


Yhden kuukauden intensiivivalmennus

(Suositus: 1-2kk)

Duo-intensiivi on Teille, jotka haluatte tehostartin valmennukseen! Tiiviit tapaamiset takaavat tuloksien syntymisen sekä auttavat pitämään motivaation korkealla. Intensiivi-paketti luo hyvän sekä vakaan pohjan muutokselle. Tämä valmennus sopii myös niille, joiden elämän tilanne on tavalla tai toisella hankala esim. "ruuhkavuodet" ja jotka kaipaavat lisätukea tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Kts. kohta PT-valmennuksen sisältö

  • 2 tapaamista/vko. (yht. 8-16 tapaamista)
  • Hinta: 180€/hlö/kk  

Ryhmä-valmennus S

RYHMÄVALMENNUS (3-6hlö): KESTO 1 - 3KK

Kts. kohta PT-valmennuksen sisältö

  • 2 tapaamista kuussa, eli joka toinen viikko: 65 €/hlö/kk
  • 4 tapaamista kuussa, eli kerran viikossa: 99 €/hlö/kk  

Joko aloitetaan porukalla?