Personal Training -palvelut

PT-konsultaatio

PT-konsultaatiossa eli startti-tapaamisen aikana käymme läpi asiakkaan lähtötilanteen, tavoitteet ja toiveet. Tapaaminen voidaan toteuttaa puhelimitse tai kasvotusten. 

Startti tapaaminen on täysin ilmainen eikä velvoita mihinkään. Sopivan valmennusratkaisun löydyttyä, teemme valmennussopimuksen. Asiakas täyttää sähköisen esitietolomakkeen, jonka avulla saan tarkemman tiedon asiakkaan tilanteesta. Näiden perusteella räätälöin ravinto- ja kunto-ohjelmat. Valmennuksessa käytän Syke-tribe valmennusjärjestelmää, jonka käytön opastan myös asiakkaille. Sähköisen ruokapäiväkirjan täyttämisen opastaminen > FatSecret-sovellus. 


Harjoittelutilat ja erilliset kustannukset

Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti aina sään salliessa ulkona. Mikäli joudumme käyttämään julkisia tiloja esim. jäähalli, urheilutalo, uimahallien kuntosali yms. kuluista vastaa asiakas. Hinnat eivät myöskään sisällä asiakkaan eikä valmentajan mahdollisia lajitutustumisia esim. sulkapallo, tennis, ratsastus jne. Edellä mainituista mahdollisista lisäkustannuksista vastaa asiakas omalta osaltaan sekä valmentajan osuus jaetaan asiakkaiden kesken.

Yhteistapaamiset sisältävät esimerkiksi toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, kuntosaliharjoittelua, intervallitreeniä, kehonpainotreeniä, ravitsemusohjausta, kehonhuoltoa, aerobista treeniä > kävellen/juosten/portaissa, mäessä jne.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 10 % ja matkakulut 10 kilometrin säteellä Lielahdesta. Valmennusten tapaamiset pyritään järjestämään aina Lielahdessa/lähimaastossa. Mikäli tapaamiset ovat yli 10 km päässä, veloitetaan ylimeneviltä kilometreiltä 0,60 €/km sekä 40 €/h, mikäli matkoihin menee aikaa vähintään 30 min.  


PT-valmennuksien sisältö

 • HOX! Sisältö voi vaihdella, riippuen valmennuksen pituudesta ja valmennuspaketista!

 • Kehonkoostumuksen mittaus (OMROM BF 511), sekä halutessaan vartalon mitat ja valokuvat (väh 2kk pituisissa valmennuksissa

 • Lihas- ja kestävyyskuntotestit (väh. 2kk pituisissa valmennuksissa)

 • Harjoitusohjelmat kuntosalille -ja/tai kahvakuulalle/käsipainoille (kotiin/salille)

 • Kotikunto-ohjelma

 • Kehonhuolto-ohjelma

 • Kausisuunnitelma (viikkokalenteri)

 • Ravintovalmennus ja ruokavalio (kirjalliset ja suulliset ohjeet terveelliseen ruokavalioon)

 • Lihaskunto-ohjelman päivitys 2-3kk:n välein

 • Yhteinen "some-ryhmä" esim. WhatsApp -ja/tai Facebook ja puhelin- sekä sähköpostituki.

 • Yhden tapaamisen kesto n. 60 min. 


Henkilökohtainen valmennus on juuri sinulle suunniteltu kokonaisvaltainen valmennus. Valmennuksessa on valittavana useita eri paketteja.

Parivalmennus pariskunnille, työkavereille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet. Valmennuksessa on valittavana useita eri paketteja.

Jos ryhmässä treenaaminen on sun juttu, valitse silloin tämä valmennus ja kerää oma treeniporukka esim. ystävistä, työkavereita tai tule valmiiseen ryhmään mukaan.