Parivalmennus

Parivalmennus

Kaverin tai puolison kanssa elämänne kuntoon!


Parivalmennus

Matalan kynnyksen parivalmennus sopii kaikille, jotka haluavat pysyvää muutosta elämäntapoihin, pudottaa painoaan, muokata kehoa, parantaa fyysistä kuntoa monipuolisesti sekä oppia lihaskuntotreenin ja hyvän ruokavalion perusteet. Sopii erittäin hyvin esimerkiksi pariskunnille, perheenjäsenille, työkavereille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat sekä tavoitteet ja esim. pääpainopisteenä voisi olla painonpudotus, yleisen hyvinvoinnin parantaminen ja liikunnan ilon löytyminen!

Parille räätälöidään tavoitteiden mukaiset ravinto-ohjelmat. Kunto-ohjelmat ovat yhteiset ja tarvittaessa joitakin liikkeitä voidaan räätälöidä aina tarpeen mukaan myös yksilöllisesti.

Treenitapaamiset Personal Trainerin kanssa ovat aina parille yhteiset.


DUO-valmennuskerta

Yksittäinen treenitunti-valmennuskerta toiveidenne mukaan sulle ja sun kaverille tai puolisolle.

  • Toiminnallinen treeni kehonpainolla tai eri välineillä esim. portaissa, urheilupuistossa, kunto-/liikuntasalilla tai vaikkapa keppi/tuolijumppaa vanhusten kodeissa, senioritaloissa tai muissa palvelukodeissa.

  • Saat käyttöön ammattilaisen tekniikkaopit ja loistavan tsempparin, jotta vältyt rasitusvammoilta sekä saat treenistä täyden tehon irti.

  • Treenin kesto 60min. (sis. alkulämmittelyn, ohjatun treenin sekä loppuverryttelyn)

Duo-valmennuskerta (60 min): 85€/krt

Duo-valmennuskerta (90 min): 120€/krt 


DUO-intensiivi

(Suositus: 1-2kk)

Duo-intensiivi on Teille, jotka haluatte tehostartin valmennukseenne! Tiiviit tapaamiset takaavat tuloksien syntymisen sekä auttavat pitämään motivaation korkealla. Intensiivi-paketti luo hyvän sekä vakaan pohjan muutokselle. Tämä valmennus sopii myös niille, joiden elämän tilanne on tavalla tai toisella hankala esim. "ruuhkavuodet" ja jotka kaipaavat lisätukea tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Kts. kohta PT-valmennuksen sisältö

  • 8 tapaamista kuukaudessa (60 min): 285 €/hlö/kk 

DUO-teho

(Suositus: 2-6kk)

Tässä valmennuksessa tapaatte valmentajan viikoittain. Tapaamiset mahdollistavat monipuolisen ja laajan tuen isompien ja kokonaisvaltaisten tavoitteiden saavuttamiseksi, esimerkiksi parempi jaksaminen, elämäntapamuutos, tuloksellisemmat liikuntasuoritukset.

Kts. kohta PT-valmennuksen sisältö 

  • 4 tapaamista kuukaudessa: 150 €/hlö/kk  

Joka aloitetaan kaverin tai puolison kanssa yhteistyö?