Hierontapalvelut
Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen- ja urheiluhieronta soveltuu kenelle tahansa, ammatista ja iästä riippumatta. Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa ja se on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäisillä ja poikittaisilla otteilla. 

Molemmilla hieronnan tyyleillä pyritään kuitenkin lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Ammattitaitoinen hieroja soveltaa tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikoita ja otteita käyttäen, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää kumpi hierontamenetelmä on sinulle parempi.

Sähköinen ajanvaraus

Hinnasto


Purentalihashieronta

Purentalihaskäsittely tuo apua esimerkiksi hampaiden narskuttelusta, purentavirheestä tai yleisesti kireistä purentalihaksista johtuviin kiputiloihin pään ja hartioiden seudulla. Sopii erityisesti myös tietokoneella istuville päätetyöntekijöille ja muille ergonomisesti huonoissa asennoissa työskenteleville.

Sisältää leukanivelen tutkimisen, kaulan, kallonpohjan, pään ja purentalihasten hieronnan. Osa purentalihaksista hierotaan myös suun sisäpuolelta. Tarvittaessa myös tehokas "purentalihaksen triggerpisteiden käsittely". 

Sähköinen ajanvaraus 

Hinnasto


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. 

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka, tuoden ainutlaatuisen ja syvän rentoutuksen. 

Kuumakivihierontaa ei suositella, mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista.

Sähköinen ajanvaraus

Hinnasto


Triggerpistekäsittely

Kärsitkö epämääräisistä vaivoista mm. lihassäryistä, raajojen puutumisesta, pääkivuista, kylmistä raajoista tai krampeista, noidannuolista, purentalihashäiriöistä tai plantaarifaskiitista, johon ei mikään hoitokeino ole tepsinyt? Näihin voi olla syynä triggerpiste.

Triggerpistekäsittelyssä vartaloa palpoidaan ensin kevyesti lihaskyhmyjen tunnistamiseksi. Sen jälkeen triggerpistettä painetaan hetki sormilla, kapulalla tai kädellä kunnes lihas alkaa rentoutumaan. Painaminen saattaa joillakin ihmisillä aiheuttaa epämukavan tuntemuksen tai kipua ennen kuin lihas rentoutuu.

Triggerpistehieronta on todella tehokas hoitomuoto lihasjännitysten vähentämiseksi ja liikeratojen laajuuden palauttamiseksi.

  • Triggerpistehieronta sisältyy klassiseen- ja urheiluhierontaan aina asiakastarpeen mukaan.